Szolgáltatásaink

Új szolgáltatásaink

  • Gipszkartonozás
  • Ácsmunkák
  • Kőműves munkák
  • Festés
  • Hideg- és melegburkolás

Kőműves munkák

Festés

Hideg/meleg burkolás

Gipszkartonozás

A fent felsorolt szolgáltatásaink részleteiről bővebb információt telefonon vagy e-mailben tudtok kérni. A kapcsolat menüpont alatt találjátok az elérhetőségeinket.

Bútorgyártás az igényeidre szabva

Ötlettől a megvalósulásig

lépésről lépésre

Megosztod velünk ötleteidet, elképzeléseidet. Összevetjük a gyakorlati lehetőségekkel és javaslatokat teszünk a kivitelezésre. Kiválasztjuk a számodra tetsző megoldásokat és igény esetén átadjuk valósághű 3D tervezésre a koncepciót, így digitálisan formát tudnak ölteni vágyaid.

Szakértőnk kiemelkedő minőségben elkészíti a látványtervet. Magas színvonalú digitalizálása kezdődik álmaidnak, melyben tetszés szerint akár még barangolhatsz is egy virtuális séta formájában. Minden a megfelelő helyre kerül, figyelünk a legapróbb részletekre is.

Gyártás előtt, költségkerettől függően részletesen átbeszéljük, konkretizáljuk a felhasználni kívánt anyagokat, színeket, vasalatokat, tárolókat, fogantyúkat, egyedi megoldásokat. Ez a folyamat határozza meg ugyanis az adott bútor időtállóságát, tehát érdemes nagy hangsúlyt fektetni rá. 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött garantálni tudjuk az esztétikus, modern, innovatív megoldásokat is.

Egy jól felszerelt konyhában sokféle műszaki cikkre lesz szükséged: hűtő, tűzhely, mosogatógép, stb. Számodra ez sem fog gondot jelenteni, ugyanis katalógusból segítünk kiválasztani a gépeket, biztosítjuk ezek tárolását és beépítését. Mindezt természetesen garanciával.

A siker kulcsa a részletekben rejlik. Egy építkezés vagy felújítás folyamán kiemelt fontossággal bír, hogy a különböző szakipar képviselői a megadott sorrendben és időben kövessék egymást. Ebben is a segítségedre leszünk, hiszen minden érintett szakipari vállalkozással kapcsolatban vagyunk, ami azt jelenti, hogy nem kell se festőt, se villanyszerelőt, se vízszerelőt, se burkolót, se légtechnikust, se kőművest keresned. Ugye hosszú a lista? A felesleges bosszúságot megspóroljuk neked, minden szükséges egyeztetést vállalunk helyetted.

Ha eddig a pontig eljutottál, akkor már biztos lehetsz benne, hogy maximális körültekintéssel és alázattal fogunk hozzákezdeni a munkának. Mindent a terveknek megfelelően végzünk, precízen, nagy figyelmet fordítva a minőségre, használhatóságra, küllemre. Igényed szerint helyzetjelentünk az aktuális helyzetről, a tapasztalat azt mutatja, hogy erre sokszor van igény. A munka előrehaladtával minden pontosan oda kerül, ahova kell.

A munka véget ért, jöhet az átadás. Veled együtt leellenőrizzük, hogy minden úgy készült-e el, ahogy azt kívántad. Apró hibák előfordulhatnak, ezeket természetesen mindig korrigáljuk. Praktikus használati tanácsokkal is ellátunk, hogy minél jobb minőségben és minél tovább élvezhesd a bútoraink adta kényelmet, komfortot.

Egyik legfontosabb témakör a GARANCIA. Átadott/beszerelt bútoraink után ÖRÖKGARANCIÁT vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha pl. 15 év múlva felkeresel minket, hogy a konyhabútorod egyik vasalata tönkrement, akkor mi kérdés nélkül cserélni fogjuk. Ez minden bútor mozgóalkatrészére IGAZ! A munka elvégeztével is rendelkezésedre állunk, panasz esetén is keress minket bizalommal cégünk telefonszámán vagy e-mail címén, esetleg social media privát üzenetben.

Telephely

Budapest

Hívj minket